Over ons

Aangenaam! Mijn naam is Jack Goossens. Ik ben beschermingsbewindvoerder in Zuidwest-Brabant en Zeeland (waaronder de gemeenten Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Halderberge en Moerdijk). Ruim 20 jaar ben ik actief geweest in de bankwereld. De grote veranderingen in de maatschappij hebben er in mijn optiek toe geleid dat het regelen van je eigen financiële zaken steeds complexer is geworden en de afstand tussen bedrijven/instellingen en cliënten steeds groter is geworden. Hierdoor komen sommige mensen onnodig (financieel) in de problemen.

Om deze kloof te verkleinen en mensen te ondersteunen waar dit nodig is, ben ik gestart als zelfstandig bewindvoerder. Goossens Bewindvoering behartigt de financiële belangen van mensen, die dit -tijdelijk of structureel- niet meer zelf kunnen. Ons doel is om onze cliënten “financiële rust te bezorgen voor nu en later”. Daar waar mogelijk streven we ernaar om onze cliënten meer financieel zelfredzaam te maken, waardoor zij meer gevoel van eigenwaarde krijgen.

De cliëntengroep is breed en bestaat onder andere uit: ouderen, minder begaafden, verstandelijk gehandicapten, mensen met (problematische) schulden, mensen met somatische of psychogeriatrische aandoening/beperking en jeugddelinquenten.

Wilt u meer informatie over Goossens Bewindvoering of over mij, neemt u dan gerust contact op! Of neem een kijkje op mijn Linked-In profiel.

Goossens Bewindvoering heeft een samenwerkingsverband met een aantal andere bewindvoerderskantoren. Mede hierdoor is een prima vervangbaarheid en het up-to-date houden van kennis geborgd.


.